Szántó Csónakmotor / Új és használt csónakmotorok

Szerviz

Yamaha-Honda-Tohatsu-Mercury-Suzuki csónakmotorok szervize!

Kibővült MÁRKAFÜGGETLEN szervizünkben folyamatos akciókkal a már megszokott kiváló minőségben, kedvező árakon várjuk eddigi és újabb ügyfeleinket is!

Már sok éve vagyunk jelen a piacon és ezen idő alatt kollegáim keze közt több ezer motor ment keresztül. Ezért most már kellő önbizalommal tudjunk ezt az kibővült szolgáltatásunkat kínálni.

Kollegáim akár helyszíni kiszállással is tudnak szervizt vállalni!! Így egy nagyobb hajót nem kell végig rángatni az országon, vagy csak egy kisebb motort nem kell berakni az autóba és elvinni egy szervizbe. Részletekről érdeklődjön telefonon!

Szolgáltatásaink az egyszerűbb olajcseréktől a komolyabb teljes motor generálon keresztül terjednek. Sok esetben egy be nem induló motornál egy "egyszerű" karburátor tisztítás is megoldás lehet. Sokszor egy "jó indulatú" barát nagyobb kárt tesz egy kis tuningolással és utólagossan nagyobb költségbe veri önt. Kezdjen rögtön hozzáértő szakembereknél, nálunk!

Nagyobb motorok hajóra való felszerelését is vállaljuk. Ebben is hatalmas gyakorlatunk van hiszen az elmúlt években több száz motort szereltünk fel.

Téli karbantartás, téliesítés.

Köszönjük megtisztelő bizalmukat és szeretettel várjuk önöket szervizünkben is!!